Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب الله تاجیک اسماعیلی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، افزود : منطقه شمیران ­به جهت گران بودن قیمت ملک و توصیفی بودن حدود اسناد، برای افراد جاعل، سوء استفاده چی و بزهکار ؛ جاذبه هایی ایجاد می کند که غالبا مساحت اسناد را با زد و بند افزایش می دهند یا اسناد ، مدارک و مستندات را برای گرفتن حق از شهرداری جعل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در خصوص پارک جمشیدیه از سال 72 با شهرداری توافق شد که زمینی را به شهرداری انتقال دهند اما با استعلام از سازمان جنگل ها، این زمین ملی اعلام شد و توافق صورت گرفته فسخ شد و پولی را که به فروشنده داده شده بود پس گرفتند اما مجدد در سال 90 عده ای از جاعلان همین ملک را با جعل اسنادی که در شهرداری تهران از مصوبات ماده 5­ و­نامه های شورای شهر صورت گرفته بود ، این زمین را به عنوان ملک خودشان طرح دعوا کردند.
 وی گفت: شهرداری از سال 90 تا کنون درمراحل مختلف دفاع کرد تا اینکه هم در دادگاه عمومی و هم در شورای حفظ حقوق بیت المال این سند را پیگیری کردیم  تا ناحق بودن ادعای این افراد اثبات شود.
تاجیک اسماعیلی افزود: پس از هفت سال موفق شدیم 170 هزار متر مربع زمین را که مورد ادعای اینها بود ، پس بگیریم و­ آنها ­­سند جعل کرده بودند که متری یک و نیم­ میلیون تومان بگیرند و حتی پیش قسط آن را با جعل سند به میزان 160 میلیارد قرار بود ، دریافت کنند که به نتیجه نرسیدند و این زمین از چنگ زمین خواران خارج شد.
وی ادامه داد: موضوع جعل هنوز در پرونده مرتبط با حفظ حقوق بیت المال مفتوح ­و در حال پیگیری است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: رفع تصرف پارک جمشیدیه زمین خواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۸۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ

به گزارش خبرگزاری مهر، شاپور صفری با اعلام خبر آزادسازی ۳۰۰ هکتار از اراضی در معرض تغییر کاربری در حوزه قضائی چهارباغ گفت: این شهرستان با توجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی که دارد و از آنجایی که تغییر کاربری‌های غیرمجاز، عوائد زیادی برای متخلفان در پی دارد یکی از شهرهای هدف برای این افراد است.

دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ بیان کرد: در پی گزارش جهاد کشاورزی در خصوص تغییر کاربری غیرمجاز در «رامجین» و روستاهای «قاسم گرجی» و «رمنده»، دستورات برای اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی صادر شد.

وی با اشاره به اینکه در عملیات انجام شده ۳۰۰ هکتار به ارزش ۱۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آزادسازی شده است، افزود: در این اقدام ۱۵۰ مورد دیوارکشی غیرمجاز، ۱۰ مورد بنا و ویلای غیرمجاز در حال ساخت، ۵۰ مورد دپوی مصالح، هشت مورد استخر و ۲۵ مورد محوطه سازی اعمال قانون شد.

کد خبر 6091836

دیگر خبرها

  • آزادسازی ۳ هزار مترمربع از حریم قانونی راه در حمیدیه
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • آزادسازی اراضی کشاورزی در رامسر
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخ شهر
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر
  • بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران
  • رفع تصرف ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ